Hinner

ju nästan inte skriva i den här bloggen. Blev en fullspäckad dag igår också. Efter jobbet blev det fysträning med tjejerna. Som jag trodde så var det inte speciellt många som kom. Tre stycken av ett helt lag som ska bestå av 17 - 20 spelare. De är rädda för att bli vältränade tjejerna tror jag. Ska ta mig ett allvarligt snack med de som inte hade giltig orsak till att vara borta. Det är trist att planera träningar när det inte kommer folk. Det är ju ändå en massa tid som läggs ner på detta.  Jaja det är dras eget problem om de inte vill träna. Blir ju bara jobbigare för de att spela match sen.

Åkte och drog lite med Albin efter träningen sen blev det en lång promenad efter det.

Idag har vi efter att jag kom hem från jobbet gjort det som Albin hatar mest av allt. Vi har dammsugit. Det är verkligen något som han inte gillar. Han springer så långt han kan från dammsugaren.  och han vågar inte gå förvi den. La oss och myste lite i soffan efter denna stressupplevelse.
Tog sedan en lång promenad blandat med löpning på 1 timme och 45 minuter. Stannade till en stund hos Olga och tränade lite utställning inför morgondagen.

Har nu duschat Albin och han har fått mat nu är det bara plasthusse som ska hoppa in i duschen och sen är det sängen som gäller för oss. Det blir en tidig morgon imorgon för oss båda. Åker hemifrån 07.15 för att honna i tid. Vi ska hämta upp vår medpassagerare på vägen också.

Sov gott på er...

Kommentarer
Postat av: Ella

Lycka till i morgon =) Håller tummarna för er!!



2009-08-14 @ 22:40:14
URL: http://ellapuma.blogg.se/
Postat av: camilla och bonnie

lycka till imorgon.

bonnie skickar en turpuss till sin beundrare ;)

2009-08-15 @ 06:59:21
URL: http://libertine.zoomin.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0